Warszawski Efes to restauracja z kuchnią turecką założona w 1994 (pierwszy lokal na ulicy Francuskiej), co ciekawe założona przez jugosłowianina. Generalnie znana najbardziej z wysokiej jakości kebabów. Od lat trzymają poziom i w rankingach kebabowni zawsze są w topce, nawet autorytet w świecie recenzji kulinarnych - Książulo - w wielu swoich materiałach wymienia Efesa jak pewnego rodzaju wzorzec do naśladowania
Dla mnie absolutny sztos...od ponad 20 lat jestem stałym bywalcem czy to na Niepodległości czy to na Francuskiej czy też ostatnio na rondzie Żaba. W każdym z tych lokali mamy takie same standardy i to samo pyszne mięso wołowo-baranie. Serdecznie polecam odwiedziny i skosztowanie lawasza czy innych dań. Uprzedzam - nie ma tu kurczaka a obsługa na Francuskiej bywa chu..owa.
Tu macie linka do strony: Restauracja Efes – Kebab
Dla mnie absolutny sztos...od ponad 20 lat jestem stałym bywalcem czy to na Niepodległości czy to na Francuskiej czy też ostatnio na rondzie Żaba. W każdym z tych lokali mamy takie same standardy i to samo pyszne mięso wołowo-baranie. Serdecznie polecam odwiedziny i skosztowanie lawasza czy innych dań. Uprzedzam - nie ma tu kurczaka a obsługa na Francuskiej bywa chu..owa.
Tu macie linka do strony: Restauracja Efes – Kebab
----
pozdr.
n.
pozdr.
n.