Suszarka do prania - Bosch WTX87EH0PL

Pralki, lodówki, odkurzacze czy też blendery i inne domowe sprzęty. Dajcie znać jak się spisują i co nich myślicie.
ODPOWIEDZ
nessip
Site Admin

Suszarka do prania - Bosch WTX87EH0PL

Post autor: nessip »

!!!POLECAM!!!
Przez długi czas zastanawialiśmy się nad zakupem suszarki. Opinie w internetach na temat tych urządzeń są absolutnie różne i rzekłbym skrajne. Jedni chwalą, inni piszą, że im się ciuchy kurczą. Tak więc tego.
Informuję, nic się nie kurczy, wystarczy dobrze ustawić program. Suszarka robi robotę i po około 2h wyciągamy z niej suche rzeczy...niezależnie od tego czy to pościel, dżinsy czy też po prostu t-shirty i skarpetki.
  • Funkcje Wi-Fi może niespecjalnie rozbudowane i właściwie służy to tylko do powiadamiania nas o tym, że suszenie się skończyło.
  • Ilość programów - ogromna i na dodatek do dostosowania. Nie wiem po co aż tyle jeśli mamy tak szeroką możliwość personalizacji
  • Hałas - absolutnie pomijalny
Generalnie, moim zdaniem sztos. Zapomnieliśmy o stojących gdzieś tam suszarkach i bałaganie z suszącym się praniem. Świetny zakup.
IMG_4086.jpg
IMG_4084.jpg
----
pozdr,
nessip
nessip
Site Admin

Re: Suszarka do prania - Bosch WTX87EH0PL

Post autor: nessip »

Hej Hej,
Dostałem pytanie, jak ustawić program by ciuchy się nie kurczyły bo czasem tak się dzieje.
1. Mix
2. Obroty 1200
3. Niska temperatura włączona
4. Stopień dosuszenia +2

Zapisujemy to jako ulubione, przytrzymując guzior ulubione 1 czy 2 przez 2 czy 3 sekundy a później go po prostu używamy. U mnie sprawdza się wyśmienicie :)
bosch_1.JPG
bosch_2.JPG
bosch_3.JPG
bosch_4.JPG
----
pozdr,
nessip
ODPOWIEDZ